()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
Meteen naar de content

Volg ons!

★★★ Voor 23:30 besteld, morgen in huis ★★★

★★★ Hoge Kwaliteit ★★★

★★★ Verzamelmap voor 240 kaarten ★★★

Contact

  Beste Pokemon kaart

  Iedereen kent Pokémon. Pokémon is natuurlijk bekend van de Japanse Pokémon animatie serie en de bekende Pokémon games van Nintendo. Ook kent een echte Pokémon fan natuurlijk de Pokémon kaarten van het Pokémon kaartspel ook wel bekend als de Pokémon Trading Card Game. Deze Japanse kaarten zijn al jaren lang een collectors item. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten Pokémon kaarten die je kan verkrijgen uit verschillende waardevolle booster packs. Zo worden er steeds meer nieuwe kaarten uitgebracht.

  Naast dat de Pokémon Trading Card Game nog steeds actief gespeeld wordt, is het verzamelen van de Pokémon kaarten ook steeds populairder geworden. Iedereen wilt natuurlijk de meest waardevolle Pokémon kaarten bezitten en de meest zeldzame kaarten. De oude kaarten worden soms voor een aardig bedrag verkocht en zijn dus flink wat geld waard. Maar naast het verzamelen van de meest waardevolle kaarten, worden ook de beste Pokémon kaarten gezocht. Door sterke Pokémon kaarten te verzamelen en in je deck te stoppen kan je de beste Pokémon trainer aller tijden worden. Maar wat zijn nou de beste Pokémon kaarten in het Pokémon kaartspel?

  Soorten Pokémon kaarten in het Pokémon kaartspel

  Inmiddels zijn er zo veel series van Pokémon kaarten uitgebracht. Wat begon in 1999, brengen ze tegenwoordig steeds meer nieuwe series uit zoals de Rebel Clash base set en de Sword & Shield base set. Je hebt dus veel verschillende soorten Pokémon kaarten in het Pokémon kaartspel zitten.

  Zo heb je energie kaarten, Pokémon kaarten waar items op staan en kaarten waar trainers op staan. Elke kaart is uniek. Zo ook de heel veel verschillende soorten Pokémon die elk hun eigen kaart hebben. Elke Pokémon kaart heeft daarop verschillende dingen staan. Zo heb je het type Pokémon, zoals een Fire Pokémon, Water Pokémon, Shadow Pokémon of een Electric Pokémon zoals de bekende Pikachu. Elke Pokémon heeft vervolgens zijn eigen sterktes en zwaktes en hebben speciale moves die kunnen worden ingezet door het spelen van energy kaarten.

  Naast de verschillen op een kaart hebben de Pokémon ook verschillende vormen. Zo heb je bijvoorbeeld Pokémon EX kaarten, de VMAX kaarten en andere kaartensets. De ene kaart is zeldzamer dan de ander. Een kaart kan bijvoorbeeld een sterretje hebben. Een sterretje betekent namelijk dat jouw kaart zeldzaam is.

  Er zitten dus veel verschillende soorten Pokémon kaarten in de booster packs waaruit je ze kan krijgen. Maar wat zijn nou de meest waardevolle Pokémon kaarten die je kunt gebruiken?

  De beste Pokémon kaarten: Onze top 3

  Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten Pokémon kaarten. Glimmende kaarten, rare holo kaarten en nog veel meer verschillende soorten. Maar wat is nou de beste Pokémon kaart? Daar zijn de meningen altijd over verdeeld, want voor iedereen is een Pokémon kaart op zijn eigen manier de beste. Wij hebben een paar Pokémon kaarten op een rijtje gezet die statistisch gezien goede kaarten zijn om aan je verzameling toe te voegen.

  3. Rayquaza Level X

  Deze Dragon/Flying-type legendarische Pokémon is het icoon van de bekende Nintendo game Pokémon Emerald. Met zijn speciale move genaamd "Dragon Spirit" en een desastreuze aanval genaamd "Final Blowup" is dit een sterke kaart om te gebruiken tegen je tegenstander en vrienden.

  2. Mega Venusaur

  Deze bekende Grass/Poison-type uit de eerste generatie Pokémon is een van de sterkste Pokémon uit het kaartspel. Venusaur heeft zowel een Gigantamax vorm als een Mega vorm. Met een indrukwekkende HP (Health Points) van 230HP en een aanval genaamd "Crisis Vine" maakt dit een sterke kaart om aan je decks toe te voegen.

  1. Shadow Lugia

  Lugia is de legendarische Flying/Psychic-type Pokémon en de meest sterkste Pokémon kaart. Met zijn ongelofelijke hoge HP van 300HP en zijn uiterst krachtige aanval "Shadow Storm" is deze kaart erg handig in elke Pokémon battle.

  De meest waardevolle Pokemon kaarten

  Naast de beste en sterkste Pokémon kaarten heb je ook een aantal waardevolle exemplaren die flink wat geld kunnen opleveren. Zo ook de zeldzame kaart Trophy Pikachu Trainer No.1. Deze kaart is zo zeldzaam dat er maar een paar exemplaren bekend zijn bij verzamelaars, waardoor deze kaart behoort tot een van de meest waardevolle Pokémon kaarten ter wereld.

  Ook doen een aantal exemplaren de ronde waarbij er een schaduw mist naast Charizard. Deze drukfout maakt deze kaart extra waardevol en dus een zeer belangrijke kaart voor verzamelaars.

  De meest zeldzame Pokémon kaarten verzamelen

  Tegenwoordig is Pokémon kaarten kopen weer helemaal in. Daarom is het ook niet gek wanneer mensen Pokémon kaarten kopen ook gelijk opzoek zijn naar een Pokémon map om ze in te verzamelen. Om ervoor te zorgen dat je waardevolle kaarten niet worden beschadigd kan je ze het beste in een Pokémon verzamelmap bewaren.

  Bekijk dus onze verzameling aan Pokémon verzamelmappen. Ideaal om de Pokémon kaarten van Sword&Shield en alle andere decks in op te slaan en te bewaren.

  1 - 2 DAGEN

  GRATIS RETOUR

  HOGE KWALITEIT

  VEILIG BETALEN