()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
()
vor check_circle Afgeronde bestelling
Meteen naar de content

Volg ons!

★★★ Voor 23:30 besteld, morgen in huis ★★★

★★★ Hoge Kwaliteit ★★★

★★★ Verzamelmap voor 240 kaarten ★★★

Contact

  Pokemon kaart waarde checken

  Pokémon kaarten zijn al sinds de jaren '90 erg populair. Ze zijn bekend van het Pokémon kaartspel, de Nintendo Games en de Pokémon serie. Pokémon kaarten worden door de jaren heen nog steeds verkocht en verzameld. Sommige Pokémon kaarten gaan voor veel geld weg, maar hoe weet je nu hoeveel een Pokémon kaart waard is. Vooral veel oude Pokémon kaarten gaan zijn op het moment veel geld waard.

  Heb jij nog oude Pokémon kaarten op je zolder liggen of wil jij je oude Pokémon kaarten verkopen, maar weet je niet hoeveel ze waard kunnen zijn? Hieronder een aantal van de belangrijkste criteria waaraan je kunt herkennen hoeveel jouw Pokémon kaarten waard zijn.

  Hoe weet je wat jouw Pokémon kaart waard is?

  Iedereen kent de Pokemon kaarten en zo niet dan weet iedereen wel wie Pikachu is. De waarde van je Pokémon kaarten bepalen kan je aan een aantal factoren herkennen. Er zijn namelijk meerdere factoren waar je rekening mee moet houden als je jouw Pokémon kaarten waarde wilt opzoeken. Hieronder de factoren waar je aan kunt herkennen hoeveel jouw Pokemon kaarten waard zijn.

  Conditie van de Pokémon kaart

  Bij deze factor gaat het over de staat van de Pokémon kaart. Een waardevolle kaart of zeldzame kaart die bijvoorbeeld scheuren of andere beschadigingen heeft zal minder waard zijn dan kaarten die in een goede staat verkeren. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de voorkant van de kaart, waar de Pokémon afbeelding staat, maar ook naar de achterkant.

  Er wordt gekeken naar een zogenoemde PSA waarde. Het gaat hierbij om de staat waarin een Pokémon kaart zich verkeerd. Het gaat niet alleen om beschadigingen, maar bijvoorbeeld ook om hoe recht de afbeelding op de Pokémon kaart is gedrukt. Hoe hoger deze waarde is, hoe meer je Pokémon kaart waard is.

   

  Eerste editie Pokémon kaarten

  Pokémon kaarten waarde bepalen heeft ook te maken met de eerste editie. Zijn jouw Pokémon kaarten serie zogenoemd 'First Edition' Pokémon kaarten, dan heb jij waardevolle kaarten in je bezit. Je kan First Edition kaarten herkennen aan het First Edition zwarte labeltje wat op de Pokémon kaarten staat gedrukt in de linker onderhoek van de afbeelding.

  Eerste editie Pokémon kaarten zijn zeldzamer dan Pokémon kaarten uit latere drukken, waardoor deze First Edition Pokémon kaarten meer waard zijn.

  Taal

  Pokémon kaarten zijn populair over de hele wereld. Pokémon kaarten worden over de hele wereld verkocht en verzameld. Hierdoor zijn de Pokémon kaarten ook in verschillende talen te verkrijgen. Zo zijn er ook Nederlandse kaarten en de originele Japanse kaarten. De taal heeft dus ook invloed op de waarde van Pokémon kaarten. Engelstalige Pokémon kaarten zijn het meest waard, gevolgd door de Japanse Pokémon kaarten in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Franse kaart.

  Generatie Pokémon kaarten

  Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de waarde van Pokémon kaarten is de generatie waaruit de Pokémon kaarten komen. De Pokémon kaarten uit de eerste generatie zijn het meeste waard. Deze Pokémon kaarten uit 1999 en 2000 kunnen wel duizenden euro's opleveren.

  Om een voorbeeld te geven van een Pokémon kaart die veel waard is is de eerste editie Charizard (First Edition) zonder schaduw. Deze Pokémon kaart kan zeker 10.000 euro waard zijn.

  Pokémon kaarten uit de volgende series kunnen ook erg veel waard zijn: Team Rocket, Base set, Base set 2, Neo Revelation, Neo Destiny, Neo Genesis, Neo Discovery of de series van de Southern Islands.

  Glimmende Pokémon kaarten

  Glimmende Pokémon kaarten worden ook wel Rare Holo Pokémon kaarten genoemd. Glimmende kaarten zijn altijd meer waard dan de gewone Pokémon kaarten. De waarde van deze Pokémon kaarten hangt af hoevaak de Pokémon kaart voorkomt.

  Schaduwloze Pokémon kaarten

  Bijna elke Pokémon kaart heeft een schaduw naast de afbeelding staan. Echter zijn er maar een aantal Pokémon kaarten uit de eerste en tweede generatie kaarten sets die zo'n schaduw niet hebben. Deze schaduwloze kaarten zijn een drukfout, waardoor deze automatisch als zeldzame kaarten en waardevolle Pokémon kaarten worden beschouwd.

  Pokémon kaarten waarde bepalen doe je dus zo!

  Nu je weet waar je op moet letten tijdens het scannen van jouw Pokémon kaart, kan je je oude kaarten van de zolder halen. De exacte waarde van jouw kaarten kan je altijd via het internet opzoeken en dan weet jij hoeveel je kaarten waard zijn. Misschien heb jij wel Pokemon kaarten die geld waard zijn en waar verzamelaars wel geld voor neer willen leggen.

  Pokemon kaarten veilig bewaren

  Op het moment zijn er veel verschillende Pokémon kaarten die je kan verkrijgen uit een booster pack. Wil jij net zoals andere verzamelaars Pokémon kaarten verzamelen? Dan is het verstandig om de Pokémon kaarten via een Pokémon verzamelmap te bewaren.

  In deze mappen kan je alles veilig bewaren: Je duurste Pokémon kaart, je sterkste Pokémon kaart, Full art kaarten, tweedehands kaarten, nieuwe kaarten of andere waardevolle Pokémon kaarten, zoals bijvoorbeeld Charizard GX.

  Twijfel dus niet en bestel een van onze Pokémon verzamelmappen.

  1 - 2 DAGEN

  GRATIS RETOUR

  HOGE KWALITEIT

  VEILIG BETALEN