Meteen naar de content

Volg ons!

★★★ Voor 23:30 besteld, morgen in huis ★★★

★★★ Hoge Kwaliteit ★★★

★★★ Verzamelmap voor 240 kaarten ★★★

Contact

  Wat is de duurste Pokemon kaart

  Pokémon kaarten werden oorspronkelijk in de jaren negentig in Japan uitgebracht om de Pokémon games te begeleiden. Maar deze Pokémon kaarten zijn uitgegroeid tot het populairste kaarten ter wereld. Vanwege de groeiende populariteit van de Pokémon kaarten, kunnen sommige Pokemon kaarten je een stuk rijker maken.

  Sommige Pokemon kaarten zijn inmiddels meer dan een ton waard en de echte zeldzaamste Pokemon kaarten worden voor echt grote bedragen verkocht. Deze Pokemon kaarten kunnen zelfs voor een miljoen worden verkocht worden(mits deze in een perfecte conditie en perfecte staat is). Wereldwijd hebben de Pokémon kaarten een enorm grote fanbase en aangezien Pokémon een groot fenomeen is, zijn er genoeg Pokémon verzamelaars die de meest waardevolle Pokémon kaarten in handen willen hebben. Vaak willen ze daar ook nog een hoge prijs voor betalen.

  Pokemon kaarten zijn verzamelobjecten en veel Pokémon sets zijn al jaren niet meer verkrijgbaar. Dit betekent dat kaarten naarmate de tijd verstrijkt, moeilijker of niet meer te verkrijgen zijn. Op deze manier zullen de kaarten meer waard worden en kan er dus een heilige graal tussen zitten.

  Als jij dus een zeldzame kaart hebt dan wordt deze alleen maar meer waard, hoe langer je deze bij je houd. Door de tijd heen zijn er verschillende sets uitgekomen. Van de First edition base set kaarten tot de tropical mega battle kaarten. Maar wat zijn deze kaarten waard?

  Wat zijn de duurste Pokémon kaarten waard?

  Door de jaren heen zijn verschillende Pokemon kaarten uitgegroeid tot de duurste Pokémon kaarten ter wereld. Wij geven hieronder een overzicht van de duurste Pokemon kaarten ter wereld.

  Tropical wind

  Tropical wind kaarten zijn om meerdere redenen bijzonder. Deze kaart is al in 1999 uitgebracht tijdens het tropical mega battle toernooi en het is een cartoon van onder andere Psyduck in een hangmat. De tropical mega battle vond plaats in Hawaii, voor de top 50 van de wereld. Voor zover bekend is, zijn er maar negen kopieën gemaakt. Deze kaart staat gelijk aan 21.000 euro.

  Charizard First edition shadowless

  Deze kaart wordt tegenwoordig beschouwd als uiterst zeldzaam. De eerste editie Pokémon kaart is daarom ook een van de duurste Pokémon kaarten ter wereld. Elke Pokémon fan zal deze kaart kennen. Mits in perfecte conditie wordt deze kaart verkocht voor 30.700 euro.

  Kangaskhan Holo Family Event Trophy Card

  Deze kaart wordt steeds meer waard. Deze kaart werd uitgedeeld aan een ouder en kind die samen een bepaald aantal overwinningen hadden behaald op toernooien. Op de artwork staat natuurlijk Kangaskhan met een baby Kangaskhan. Deze kaart wordt op het moment op een waarde geschat van 84.500 euro.

  Number Trophy Pikachu

  Deze Number Trophy Cards werden gegeven aan de top op verschillende kampioenschappen in de eerste jaren van het spel. De kaarten uit 1997 en 1999 zijn het meest waard. De kaart die het meeste waard is van deze serie is de Trophy Pikachu Card. Op deze kaart staat een lachende Pikachu afgebeeld. De prijs van deze kaart wordt geschat op 127.000 euro.

  Illustrator Pikachu

  De Illustrator Pikachu kaart is de duurste Pokémon kaart ter wereld. In 2019 is deze kaart voor maar liefst 205.400 euro verkocht. Er zijn nog maar tien kopieën bekend van deze kaart. De Pikachu Illustrator kaart werd uitgereikt aan de winnaars van een illustratiewedstrijd en de artwork op de Illustrator Pikachu kaart is van de bedenker van de gele Pokemon zelf.

   

  Pokemon kaarten verzamelen

  Dit zijn maar een aantal Pokemon kaarten die je kunt verzamelen. Er zijn nog genoeg andere kaarten die niet tot de duurste Pokémon kaarten ter wereld behoren en die je nog gewoon voor een paar euro kunt krijgen en verzamelen. Een Pokémon verzameling sla je natuurlijk op in een Pokémon verzamelmap.

  Op deze manier kan jij je energie kaarten, zeldzame kaarten en overige Pokemon kaarten veilig opslaan zonder dat ze worden beschadigd. Wie weet zijn jouw kaarten over een aantal jaar ook dit soort bedragen waard.

  1 - 2 DAGEN

  GRATIS RETOUR

  HOGE KWALITEIT

  VEILIG BETALEN