Meteen naar de content

Volg ons!

★★★ Voor 23:30 besteld, morgen in huis ★★★

★★★ Hoge Kwaliteit ★★★

★★★ Verzamelmap voor 240 kaarten ★★★

Contact

  Shop With Confidence

  BESCHERMING TEGEN CREDITCARD FRAUDE:
  Winkelen op pokemonverzamelmap.nl is veilig. Elke aankoop met creditcard wordt gedekt door onze garantie voor veilig winkelen:

  Volgens de Fair Credit Billing Act kan uw bank u niet aansprakelijk stellen voor meer dan $ 50,00 aan frauduleuze kosten. Als uw bank u aansprakelijk stelt voor een van deze $ 50,00, dekken wij de aansprakelijkheid voor u, tot de volledige $ 50,00. We dekken deze aansprakelijkheid alleen als het ongeoorloofde gebruik van uw creditcard buiten uw schuld het gevolg is van aankopen die op onze website zijn gedaan tijdens het gebruik van de beveiligde server.
  In het geval van ongeoorloofd gebruik van uw creditcard, moet u uw creditcardaanbieder op de hoogte stellen in overeenstemming met de rapportageregels en -procedures.


  WINKEL VEILIG EN VEILIG:
  pokemonverzamelmap.nl is er trots op een veilige online winkelervaring te bieden.
  We begrijpen dat de veiligheid van uw persoonlijke gegevens uiterst belangrijk voor u is. We gebruiken een breed scala aan elektronische en fysieke beveiligingsmaatregelen en apparaten om uw persoonlijke gegevens en creditcardgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.  1. VEILIGE STOPCONTACTLAAG (SSL-TECHNOLOGIE)
  pokemonverzamelmap.nl maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om u een veilige winkelervaring te bieden. SSL-technologie maakt codering (scrambling) van gevoelige informatie mogelijk, inclusief wachtwoorden en creditcardnummers, tijdens uw online transacties. Alle formulieren op onze site zijn beveiligd met SSL-technologie, zodat uw persoonlijke gegevens veilig en uit handen van kwaadwillenden blijven.

  Orisa Sharp SSL beveiligde verbinding


  2. VERISIGN
  VeriSign, Inc. is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in gegevensversleuteling en e-commerce. Het is een van de meest erkende bedrijven voor het certificeren dat een website veilig en versleuteld is. Met VeriSign kunt u vol vertrouwen winkelen op onze website!

  Orisa Sharp verisign vertrouwd


  3. PRIVACYBELEID
  pokemonverzamelmap.nl houdt er niet van als iemand onze persoonlijke informatie weggeeft en jij ook niet! Daarom verhuren, verkopen of delen we uw persoonlijke gegevens met niemand. Ons privacybeleid beschrijft hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld en hoe uw persoonlijke informatie kan worden gebruikt.

  Lees meer over het privacybeleid

  1 - 2 DAGEN

  GRATIS RETOUR

  HOGE KWALITEIT

  VEILIG BETALEN